EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

Dünyanın dört bir yanından 821 milyon kişi açlıkla mücadele ediyor

Barilla Gıda ve Beslenme Vakfı (BCFN), Milano Belediyesi ve Milano Kentsel Gıda Politikası Paktı (MUFPP) ile birlikte; şehirlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne ulaşmadaki rolünü analiz etmek...

Dünyanın en kapsamlı "Gıda Sürdürülebilirlik Endeksi" yayınlandı

Barilla Gıda ve Beslenme Vakfı'nın (BCFN) The Economist Intelligence Unit (EIU) işbirliğiyle hayata geçirdiği Gıda Sürdürülebilirlik Endeksi’nin 2018 verileri açıklandı. Dünya nüfusunun beşte...

26 ülke ürünleriyle ve standlarıyla Helal Expo Fuarı'nda yer aldı

Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı'na bu yıl helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makine, İslami yaşam ve tekstil-muhafazakâr moda...

İklim değişikliği, gıda güvencesi ve eğitim

İklim değişikliği sorununun, küresel gıda güvencesi için temel ve giderek artan bir tehdit oluşturduğu, dolayısı ile insan ve toplum yaşam şeklini önemli düzeyde etkileyecek bir boyutta olduğu...

2019’un dijital trendleri

Dijital Dönüşüm Danışmanı ve Me Consultancy kurucusu Murat Erdör, 2019 yılında dijital alanda öne çıkacak, yeni yıla damgasını vuracak trendleri açıkladı.

AKY, paketleme ambalaj teknolojilerinin ürün koruma hedefine çözüm sunuyor

AKY Technology, ceviz kırma ve iç cevizi iki parçaya ayırma hususunda paketleme ve ambalaj teknolojilerinin ürün koruma hedefine çözüm sunan yeni bir teknolojiye imza attı.

Türk kiraz ve üzüm ihracatçılarının son rotası Güney Afrika

Türkiye’nin üretiminde dünya lideri olduğu kiraz ve üzümde, ihraç pazarlarının çeşitlendirilmesi ve üretimden sonra ihracatta da dünya lideri olması amacıyla Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları...

Sirha İstanbul, ziyaretçilere kapılarını açtı

Gastronomi sektörünün en büyük buluşması olarak nitelendirilen ve üstün kalite anlayışı ile Türkiye’de fark yaratan Sirha İstanbul, 6.kez kapılarını açtı.

Ebrar Unlu Lezzetler, ürün çeşitliğini artıracak

2007 yılında 15 metrekare imalat alanında üretimle sektöre giren Ebrar Unlu Lezzetler ürün yelpazesine yeni çeşitler ekleyerek hizmet vermeye devam edecek.

Arıcılık ve Bal Üretimi Projesiyle arıların nüfusu artacak

Mardin’de Şef Ebru Baybara Demir’in kurucusu olduğu Şükraan Derneği tarafından Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)’nün desteğiyle hayata geçirilen Arıcılık ve Bal Üretimi Projesi’nde 15’i...