BARİLLA İLE İLGİLİ HABERLER

Dünyanın en kapsamlı "Gıda Sürdürülebilirlik Endeksi" yayınlandı

Barilla Gıda ve Beslenme Vakfı'nın (BCFN) The Economist Intelligence Unit (EIU) işbirliğiyle hayata geçirdiği Gıda Sürdürülebilirlik Endeksi’nin 2018 verileri açıklandı. Dünya nüfusunun beşte...

"Gıda Sürdürülebilirliği Medya Ödülleri"nin başvuru tarihleri açıklandı

Barilla Gıda ve Beslenme Vakfı (BCFN) ile Thomson Reuters Vakfı'nın geleceğimizi tehdit eden gıda ve beslenme konusuna ışık tutmak için düzenlediği "Gıda Sürdürülebilirliği Medya Ödülleri"nin...

Gıda ve iklim kaynaklı göçmen sayısı 1 milyara ulaştı

Dünyada gıda ve beslenmeye ilişkin sorunları analiz etmek amacıyla kurulan BCFN Vakfı, Gıda Sürdürülebilirlik Endeksi'nden sonra MacroGeo ile yürüttüğü "Gıda ve Göçler" araştırmasının sonuçlarını da...

İklim değişikliği ve göçlerin akışı arasındaki bağlantı araştırıldı

"Gıda ve Göçler" araştırmasına göre, 2010-2015 yılları arasında gıda ve iklim değişikliği nedeni ile 5,4 milyon kişi Orta Avrupa'ya, 4,5 milyon kişi ise Akdeniz Avrupa'sına göç etti. Dünyada göçmen...

“Üretilen yiyeceklerin üçte biri sofralara ulaşmadan atılıyor”

Gıdaların ve beslenme alışkanlıklarımızın dünyada yarattığı etkilerin tüm yönleriyle ele alındığı Uluslararası Gıda ve Beslenme Forumu'nun 8'incisi Milano'da gerçekleşti. Barilla Gıda ve Beslenme...

Uluslararası Gıda ve Beslenme Forumu'na geri sayım başladı

Bu yıl 8'incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Gıda ve Beslenme Forumu için geri sayım başladı.

Dünya Makarna Şampiyonası'nın galibi belli oldu

Barilla tarafından bu yıl 6'ıncı kez düzenlenen Dünya Makarna Şampiyonası sona erdi.

Piero Mirra, Barilla Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olarak atandı

Barilla'da 2002 yılından bugüne farklı sorumluluklar üstlenen Piero Mirra, Barilla Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olarak atandı.

Barilla'dan, Barilla IQ teknolojisi

Barilla, makarnaları otomatik olarak tanıyan ve hikayesini anlatan akıllı yemek masası Barilla IQ'yu ilk kez Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Buluşmasında tanıttı.

Barilla'da görev değişimi

Barilla’nın Türkiye’deki Bolu fabrikasının modernizasyonu, kapasite artırımı ile göreve başlayan Güneş Karababa, Filiz ve Barilla markalarını yeniden yapılandırıp, global marka ile entegrasyonunu...

Barilla, EDT buluşmasında makarnanın özel serilerini tanıtacak

Barilla, Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçileri Buluşmasında (EDT) İtalyan rüzgarı estirecek.

Dünya Makarna Şampiyonası'nda şefler birbirine meydan okuyacak

Barilla, 27-29 Eylül tarihlerinde gastronomi alanında bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Down Sendromlu gençler makarna pişirdi

Çalışmalarını "Sizin için iyi, Gezegen için iyi" misyonu ile sürdüren Barilla, toplumsal kapsayıcılık ilkesi çerçevesinde Down Sendromlu gençlerin toplumsal yaşama kazandırılmasına destek vermeye...

Mulino Bianco'nun tatlı bisküvileri raflarda yerini aldı

Barilla, Mulino Bianco'nun tatlı bisküvi serisini de tüketicilerin beğenisine sundu.

Barilla'dan yeni görev değişimi

Güneş Karababa, yıllık 1,5 milyon ton noodle tüketiminin gerçekleştiği, farklı tüketim alışkanlıklarıyla makarna satmanın oldukça zor olduğu Büyük Çin Bölgesi’ndeki yeni görevine 1 Ağustos 2017’de...

Sürdürülebilirlik ile gelen büyüme

Sürdürülebilir tarım projelerinin gelişimi için tüm dünyada çiftçilere destek veren Barilla, 2016’da sürdürülebilir buğday alımını yüzde 30 arttırdı. Grup, 2010'dan bu yana yürüttüğü çalışmalar...