BARİLLA İLE İLGİLİ HABERLER

Sürdürülebilirlik ile gelen büyüme

Sürdürülebilir tarım projelerinin gelişimi için tüm dünyada çiftçilere destek veren Barilla, 2016’da sürdürülebilir buğday alımını yüzde 30 arttırdı. Grup, 2010'dan bu yana yürüttüğü çalışmalar...

İtalyan Lezzetleri Atölyesi'nde makarnanın püf noktaları paylaşıldı

Barilla, genç şeflerle buluşmaya devam ediyor. Barilla, geleceğin şeflerinin yetişmesine katkı sağlamak için; iki ayrı etkinlikte bir araya geldi.

Barilla’dan bisküvi pazarına yeni marka, Mulino Bianco

Barilla, Türkiye'deki marka ve ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Makarnada Barilla ve Filiz, sağlıklı atıştırmalıkta ise Wasa ve Gran Pavesi'den sonra İtalyan bisküvi ve unlu mamul markası...

Barilla, makarna sosunda dünya üçüncüsü

Barilla, makarnadaki başarısını soslara da taşıdı. Makarna soslarının bütün dünyada gösterdiği yüksek satış performansını karşılayabilmek için yatırımını genişletmeye karar veren Barilla, dünya...

Academia Barilla serisi raflardaki yerini alıyor

Barilla, İtalya’nın en özel buğdayı ile ürettiği en iyi makarnası Academia Barilla serisini raflara taşıyor.

Dünya Gıda Dergisi'nin düzenlediği panelde glutensiz yaşam konuşuldu

Sirha İstanbul'un üçüncü gününde glutensiz yaşam ve “restoranlarda glutensiz menü” ihtiyacı masaya yatırıldı. Konusunda uzman konuşmacıların yer aldığı panelde katılımcılara çölyak ve glutensiz...

“Glutensiz beslenme konusunda Barilla'nın yüklendiği sorumluluklar var”

Barilla, yaklaşık 10 yıldır glutensiz ürünlerle bu ihtiyaç grubuna nasıl sunabileceği üzerinde çalışıyor. 10 yıllık çalışmalar sonunda geçtiğimiz sene piyasaya glutensiz ürünler sunuldu....

“Glutensiz Menü: Moda mı ihtiyaç mı?”

Glutensiz yaşam, Sirha İstanbul 2016'nın da gündemini belirleyecek

İtalyan mutfağının lezzetleri Ankara'da sergilenecek

“İtalyan Yemekleri Haftası" etkinliği kapsamında Executive Chef Paola Veronese Türkiye'ye geliyor.

Otel, restoran ve yiyecek içecek sektörünün uluslararası buluşması

Sirha İstanbul 2016 ziyaretçilerini bekliyor

"Menünüzde glutensiz seçenek var mı?" “Moda mı İhtiyaç mı?”

Otel, restoran ve yiyecek içecek sektörünün uluslararası buluşması Sirha İstanbul 2016 için geri sayım başladı. Bu yıl 13 binden fazla sektör profesyonelini buluşturacak olan etkinliğin üçüncü...

Sirha İstanbul 2016 için geri sayım başladı

Sirha İstanbul, 4. yılında yenilikçi içerikleri ile otelcilik ve yiyecek içecek dünyasına yön vermek için ziyaretçilerini bekliyor.

Uluslararası Gıda ve Beslenme Forumu'nun 7'ncisi Milano'da yapıldı

Uluslararası Gıda ve Beslenme Forumu’nda ekoloji ve gıda sistemleri için sürdürülebilirlik, eylem önerileri, sürdürülebilir gıda sistemleri, beslenmenin yeni kuralları, Akdeniz diyetinin rolü, gıda...