BESD-BİR İLE İLGİLİ HABERLER

Beyaz Et’in geleceği, Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde konuşulacak

Bu yıl 5’incisi yapılacak Uluslararası Beyaz Et Kongresi (UBEK), 24-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenleniyor.

Besd-bir Yönetim Kurulu’na üçüncü kez Dr. Sait Koca Başkan seçildi

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin belirlendiği toplantıda ...

“Tavukla Yaratıcı Tarifler” Yarışması’na tarif yağdı

Sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatıyla sofralarımızın her daim baş tacı tavuk etini, genelde ızgara ve haşlama olarak tüketiyoruz. Oysa biraz hayal gücüyle daha önce hiç tatmadığımız tavuklu...

Gıda mühendisliği kongresi sektörü bir araya getirdi

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen Gıda Mühendisliği Kongrelerinin 10.su 9-11 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya Side’de gerçekleştirildi.

BESD-BİR'den Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'ya ziyaret

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir araya geldi.

“Et tüketimindeki açığı kapatmaya talibiz”

4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 27-30 Nisan tarihleri arasında bin 500 kişinin katılımıyla Antalya’da gerçekleştirildi.

Beyaz et sektörü Antalya’da buluştu

4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, Kaya Palazzo Golf Resort & Kaya Belek’te başladı. 

Kanatlı eti sektörü  Antalya’da buluşuyor

Kanatlı eti sektörü, kongrede beyaz etin kuluçka evresinden sofralara ulaşıncaya kadar geçirdiği tüm aşamaları, son teknolojik ve bilimsel gelişmeleri, 26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Kaya...

“Tavuk eti tüketimi büyük önem taşıyor”

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) için üretim tesisine düzenlediği gezi 17-19 Mart tarihlerinde Bolu’da...