CATERİNG İLE İLGİLİ HABERLER

Kanatlı yemekleri pişirildiği gün tüketilmeli

Kanatlı yemeklerini tüketirken dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Chef Akademi Kurucu Şefi Ali Açıkgül, sık tüketilen kanatlı yemeklerinin ızgara tavuk, sote tavuk, schnitzel, tavuk, kanat...

Toz gıda karışımlarının evde tüketimi artacak

Aromio Toz Gıda Karışımları Genel Koordinatörü Nüket Şen Dumlupınar, “Ev dışı tüketim olarak tarif ettiğimiz toz karışım ürünlerin artık market raflarında ev tüketimine de uygun hale getirildiğini...

Profesyonel mutfaklarda gıda güvenliği için neler yapılıyor?

Mutfaklarda en büyük tehlikenin farklı ürünlerin birbirleriyle temas etmesi olduğunu söyleyen Usla Akademi Şefi Fehmi Samancı, “Her ürün grubu için ayrı renkte kesme tahtası kullanılmalıdır. Ayrıca...

Sağlıklı yemek üretiminin olmazsa olmaz prensipleri vardır

Toplu yemek hizmeti veren kurumlarda zehirlenme şikayetleri, en sık rastlanan müşteri şikayetleri arasında yer almaktadır.

‘Üretim aşamamızda en sağlıklı ürünleri kullanıyoruz’

Beyaz et, sağlık uzmanları tarafından, protein açısından en temiz ve en kaliteli besinlerden biri olarak biliniyor ve kabul ediliyor.

Üç Öğün, “Altın Marka” ödülüne layık görüldü

Catering sektöründe Üç Öğün, “Altın Marka” ödülüne layık görüldü.

İTO Başkanı Çağlar'dan Yemek çekleri önerisi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, yemek çeklerinde iskontoların kaldırılmasını önerdi.

Üç Öğün, Esenyurt'da yeni fabrikasını açtı

Üç Öğün Catering, geçen hafta İstanbul Esenyurt’da yeni yemek üretim fabrikasını açtı.

Catering sektörü 2016'yı nasıl geçirdi?

Toplu yemek sektörü özen gerektiren bir alan olmakla birlikte sağlık alanında toplu yemek hizmeti vermek daha büyük bir sorumluluk ve dikkat istiyor. APlus, Acıbadem Sağlık Grubu’nun yiyecek içecek...