ÇORBA İLE İLGİLİ HABERLER

Bir partikül mühendisliği yöntemi olarak aglomerasyon

Toz ürünlerin tüketici gözünde kalitesini belirleyen faktörlerden biri ürünün suya katıldığında topak oluşturmadan ve hafif bir karıştırmayla çabucak çözünmesidir.

Favori çorbamız ‘Mercimek’ oldu

20 bin yıllık geçmişe sahip olan çorbanın bugünkü formuna yakın hale gelmesi Fransızlar sayesinde olurken, Anadolu kültüründe ve Türklerde ise çorbanın folklorik önemi çok büyük. Avrupa ve Amerikan...

Ajinomoto, Dünya Gıda Günü’nde evsizlere çorba dağıttı

Ajinomoto, Türkiye’de gıdaya adil erişime yönelik çok önemli çalışmalar yürüten Çorbada Tuzun Olsun Derneği ile bu yıl ikinci kez işbirliği yaparak, 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nde evsizlere çorba...

Kaşıbeyaz Florya kış menüsünü yeniledi

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 1987 yılında açtığı Florya restoranında kış menüsünü sunmaya başladı. Kaşıbeyaz Florya’da tadacağınız çeşit çeşit çorbalarla, mevsimsel geçişi damağınıza yaraşır tatlarla...

Çorba sofradan mutlu kalkmamızı sağlıyor

Soğuk havaların kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte, çorba çeşitleri mis gibi kokularıyla sofralarımızdaki yerini aldı. Türk mutfağının en önemli lezzetlerinden biri olan çorbalar, iştah...