EKMEK İLE İLGİLİ HABERLER

İki dilim arası eşsiz lezzetler The Populist’te

Şehrin buluşma noktası The Populist, misafirlerini iyi yemek ve iyi müzik mottosuyla ağırlamaya devam ediyor. The Populist’in craft tatlarıyla eşleşen güçlü menüsünde öne çıkan ‘iki dilim arası’...

Uno’dan yeni “Kahvaltılık Ekmek”

Türkiye’nin kahvaltıya özel olarak üretilen ilk ekmeği tam tane tahıllı “UNO Kahvaltılık” ekmek, kuru meyveler, tahıllar fındık ve ayçekirdeğinden oluşan zengin içeriği ve besleyici özel formülüyle...

Ekmek, doğru tercihler yapıldığı takdirde hayatınızdan çıkmak zorunda değil

Diyetisyen Banu Kazanç, "Diyet süreçlerinde tüketimi ilk sınırlanan karbonhidratlardan olan ekmek, doğru tercihler yapıldığı takdirde hayatınızdan çıkmak zorunda değil" dedi.

“Evde ilk defa ekmek yapıyorsanız tarif ölçülerine bağlı kalın”

EKS Mutfak Akademisi Kurucusu ve Şefi Eyüp Kemal Sevinç evde ekmek yapımı ile ilgili mayanın çok önemli olduğunu ve tarif ölçülerine bağlı kalınmasını söyledi. Sevinç; çeşitli unlar, baharatlar ve...

Beslenmemizde şekerli ve unlu gıdalar

Şekerin çocuklarda diş çürümesi ve obeziteye neden olabileceğini belirten Berrin Yiğit, obezitenin de birçok hastalığın kökeni olduğunu kaydetti. Berrin Yiğit, hamur işi tüketirken evde daha az...

Bitkisel protein: Gluten

Gluten içermeyen gıdalar, özellikle glutensiz hale getirilmek için işlenmiş, rafine edilmiş gıdalardır. Birçoğu patates nişastası veya pirinç nişastası ile hazırlanmıştır; glutensiz bir diyet...

Doğru ekmek tüketiyor muyuz?

Bugün Dünya Ekmek Günü, Kişi başı ekmek tüketiminde yılda 179 kilo ile ekmek tüketimi ile ilk sıradayız . Geleneksel gıdamız ekmek her öğünde sofralarımızın baş tacı. Ancak doğru ekmek tüketmeyi...

La Lorraine Ekmekleri ile farklı sandviçler hazırlanıyor

Geleneksel tariflere uygun hazırlanan, La Lorraine’in “Ciabatta, Rustik ve Kaiser Roll” ekmekleriyle farklı sandviçler hazırlamak mümkün.

Et ürünlerinde ambalajın önemi

“Tüketicilerin bilinçli ve standartların yüksek olduğu modern bir ekonomide ambalajsız ürün kullanımını düşünemeyiz. Türkiye’de bu konuda son 10 yılda büyük ilerlemeler...

İnvenura Laboratuvarları'ndan açıklama

“Ekmek katkı maddesinde GDO çıktı” haberinin ardından bölgedeki ekmeklere analiz yapan İnvenura Laboratuvarları, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Inventis Çeşnili, ekmeklere lezzet katıyor

Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çeşnili Blend (Mayalı Ekmek Karışımı), farklı aromasıyla ekmeklere lezzet katıyor. Ürün, sadece un, su ve tuz eklenerek kullanılan pratik bir karışım olduğu için...