ET İLE İLGİLİ HABERLER

Et ve et ürünleri alırken tüketici nelere dikkat etmeli?

Et ve et ürünleri taklit ve tağşiş konusunda en fazla sıkıntı yaşanan sektörlerin başında yer alıyor. Tüketicinin sağlıklı ve güvenilir ete ulaşması için nelere dikkat etmesi gerektiğini Gıda...

Kastan ete lezzet profili ve pişirilmesi

Eti pişirirken, bir şefin ana hedefi etin lezzetini, yumuşaklığını ve sululuğunu en üst seviyede tutmaya çalışmaktır. Ancak sululuk tam olarak nedir ve hangi faktörler onu belirler ya da lezzet ile...

Kırmızı et neden pahalı?

Kırmızı et konusundaki gelişmeleri değerlendiren Bereket Döner Üretim Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Kemal Bozkuş, Türkiye'de tüketimden fazla süt üretimi, üretimden fazla et tüketimi olması...

“Et ırkı konusunda kafa karışıklığı var”

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz ay yapılan Genel Kurul ile değişti. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Adnan Yıldız'dan devralan Sencer...

Yemek pişirilirken sık yapılan yanlışlar neler?

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri’nin yaşam kalitesini yükselten tavsiyeleri paylaşmak için oluşturduğu “İyi Yaşa” platformunda sağlıklı yaşam ve dengeli beslenme konularında önerilerde...