FUAR İLE İLGİLİ HABERLER

Dünyanın en prestijli şef yarışması Bocuse d‘Or Sirha İstanbul‘da

Restoran, otel ve yiyecek içecek sektörü profesyonellerine yönelik düzenlenen uluslararası ihtisas fuarı Sirha İstanbul, bu yıl 14–16 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi‘nde...

Uluslararası organik pazarının nabzı 10. Ekoloji İzmir Fuarı’nda tutulacak

Dünyada son 15 yılda yüzde 500 büyüyen organik ürün pazarının temsilcileri, 15–18 Mayıs 2019 tarihlerinde 10. Ekoloji İzmir Fuarı’nda buluşacak. Avrupalı ithalatçılar ve uzmanlar Türk üreticilerle...

Et Endüstrisine Yön Veren, Yenilikçi Paketleme ve Proses Çözümleri

MULTIVAC, et ve işlenmiş et ürünleriyle ilgili entegre paketleme ve proses çözümlerini 4-9 Mayıs 2019 tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenecek olan, IFFA 2019 Fuarı’nda...

“Fuar teşvikleri gözden geçirilmeli”

TGDF Genel Sekreteri İlknur Menlik, “Teşvikleri gözden geçirelim, ülkemizin kaynaklarıyla yurt dışı fuarlar yerine gelin kendi fuarlarımıza destek verelim” çağrısı yaptı.

Tuttofood'un başarısı 

6-9 Mayıs tarihlerinde bu fuarı kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Peggy Krause: Çok başarılı bir fuar

KölnMesse'nin ISM ve Anuga gibi gıda ve içecek fuarlarının İletişim Müdürü Peggy Krause göreve yeni atandı. Fuara gitmişken Peggy Krause ile tanışma ve röportaj yapma imkanı buldum.

Tatlı gıdalar sanayii ISM 2019'da bir araya geldi

ISM 2019 Tatlı Maddeler ve atıştırmalıklar fuarına yüzde 87'si Almanya dışından olmak üzere 76 ülkeden 1661 firma katıldı ve yüzde 70'i Almanya dışından 140 ülkeden 38 bin ticari ziyaretçi...

Türk organik sektörü üç koldan tanıtım atağına kalktı

Türkiye’de 1980’li yıllarda başlayan organik üretim bugün, 543 bin hektar alanda 2.4 milyon ton üretim rakamına ulaştı.

“Gulfood İnovasyon Ödülü” Pınar Choco Labneh’e

Türkiye’nin yanı sıra Körfez ve Ortadoğu ülkelerinin de lider ve öncü gıda markası Pınar, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü Pınar Choco Labneh ile “En Yenilikçi Süt Ürünleri” kategorisinde 2019...

Organik Ürünler Fuarını 17 bin kişi ziyaret etti

‘Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura'19’, İstanbul Fuar Merkezi'nde 9. kez düzenlendi. 10 – 13 Ocak tarihleri arasında Anadolu’yu İstanbul’a taşıyan fuar 22 ülkeden 17 bin ziyeretçi...

Organik Ürünler Fuarı’na geri sayım başladı

Gittikçe büyüyen ve önem kazanan bir sektörü uluslararası alanda bir araya getiren tek ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan ‘Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura19’, 10-13 Ocak 2019...

26 ülke ürünleriyle ve standlarıyla Helal Expo Fuarı'nda yer aldı

Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı'na bu yıl helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makine, İslami yaşam ve tekstil-muhafazakâr moda...

Sirha İstanbul, ziyaretçilere kapılarını açtı

Gastronomi sektörünün en büyük buluşması olarak nitelendirilen ve üstün kalite anlayışı ile Türkiye’de fark yaratan Sirha İstanbul, 6.kez kapılarını açtı.

Tetra Pak'a Gulfood Manufacturing Fuarı’ndan “En İyi Stant Ödülü”

Tetra Pak, Dubai’de düzenlenen 2018 Gulfood Manufacturing Fuarı’na dopdolu bir programla katıldı. Üç gün süren fuarda standındaki interaktif alanlar, bilgi seminerleri ve konferanslar ile dikkat...

Avrasya Ambalaj İstanbul 2018 Fuarı’nda yabancı ziyaretçi rekoru

Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin desteğini alan 24’üncü Avrasya Ambalaj İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı 31 Ekim – 3 Kasım 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde...

Türkiye seracılıkta dünyada dördüncü sırada

SERKONDER Başkanı Bülent Aytekin, “Küresel sera pazarının 10 Milyar USD civarında bir büyüklüğe sahip olduğu tahmin ediliyor. Bizim amacımız, ülkemizde sera imalat sektörünü geliştirmek ve bu...