GIDA SANAYİ İLE İLGİLİ HABERLER

2019’da gıda sanayi değişmeli mi?

Türkiye’de gıda işletmelerinin yaklaşık %65’i fırın ve unlu mamuller sanayinde faaliyet göstermektedir. Bu nedenle 2019 yılında, “sağlık için gıda” arayışında olan tüketici için öncelikle fırıncılık...

Üretimde dijitalleşme maliyet düşüşü sağlayacak

Endüstri 4.0 için temel hedefin buradaki teknolojileri doğru kullanarak maliyetleri düşürmek, kaliteli ve verimli üretimi artırmak olacağını dile getiren Sistem Global Danışmanlık Ar-Ge Grup Başkan...

Önce gözetim ve analiz

Zararlı maddelerin palm ve diğer bitkisel yağlarda var olmadığı, yüksek sıcaklıklarda (200º C üstü) işlem sonucu ortaya çıktığı göz önünde bulundurulduğunda hem rafinasyon hem de bulunduğu gıdalarda...