HAMBURGER İLE İLGİLİ HABERLER

Dana köfte ve hamburger ürünlerinde diyet liflerinin kullanımı

Diyet lifleri, su tutma kapasitesi, su bağlama kapasitesi, şişme, çözünürlük gibi hidrasyon özellikleri, yağ tutma kapasitesi, tekstürü iyileştirici kristalize olmama özellikleri gibi birçok...

İki dilim arası eşsiz lezzetler The Populist’te

Şehrin buluşma noktası The Populist, misafirlerini iyi yemek ve iyi müzik mottosuyla ağırlamaya devam ediyor. The Populist’in craft tatlarıyla eşleşen güçlü menüsünde öne çıkan ‘iki dilim arası’...

Ranchero’dan Meksika usulü acılı burger

Misafirlerini, Aztek ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağından orjinal lezzetler eşliğinde ağırlayan Ranchero’nun, reçetesi ve sunumuyla öne çıkan burger mönülerini denemek...

Kasaplıktan Türkiye’nin tanıdığı kebapçılığa: Halil Usta

Gaziantep’te küçük bir kasap dükkanından yola çıkarak bugün Türkiye’nin en tanınmış kebapçıları arasına giren Halil Usta, şimdilerde ise baklava üretimine başladı. Birkaç ay önce baklava üretimine...

Shake Shack’ten Pickled Jalapeno Burger

Shake Shack, yeni yılı yepyeni bir burger ile karşılıyor.

Grill Branché Restaurant'da kömür ateşinde hazırlanan lezzetler

Grill Branché Restaurant & Lounge, usta kasap ekibi tarafından büyük bir özenle etleri hazırlanıyor.

Hamburger severler bu festival de buluştu

Türkiye'nin ilk ve tek hamburger festivali olan Hellmann’s Burger Fest, 30 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında , Zorlu Center’da burger severlerle üçüncü kez bir araya geldi.

HuQQabaz’dan burger menüleri

Yüzde 100 dana etinden hazırlanan ve HuQQabaz’a özel yöntemlerle ızgara ateşinde pişirilen köfteler, lezzet tutkularına sunuluyor.

Mantar ve et ürünleri

Dünya genelinde önemli bir ürün olduğundan, mantar üretimi de sürekli olarak artış göstermektedir.

Dünya Gıda Dergisi, Yılmaz Et Makinelerini ziyaret etti

Dünya Gıda Dergisi, et makineleri üreticisi Yılmaz Et Makineleri'ni ziyaret ederek firma CEO'su Mehmet İplikçi ile görüştü.