HELVA İLE İLGİLİ HABERLER

Gesaş, Ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor

Sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve üretim hatlarında son teknolojileri kullandıklarını ifade eden Mehmet Aşcı, “Sahip olduğumuz son teknoloji ile TS-EN-ISO 9001:2008 ve...

Fıstık Evi, dünyaya Antep fıstığını sevdirmeyi hedefliyor

Gaziantep’in tescilli ürünü ve yeşil altını Antep fıstığı üreticiliğini dört kuşaktır sürdürdüklerini ifade eden Fıstık Evi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavsara, “Fıstık Evi’ni yenilikçi...

Ak Değirmen Makine’nin susam makinesi dünyada ses getirecek

Ak Değirmen Makine Ortağı Mehmet Çelebi, geliştirdikleri susam makinesinin en önemli özelliğinin susamların kostik adı verilen kimyasal ile soyumasına gerek kalmaması olduğunu ve bu durumun da...

Fıstık Evi, dünyaya Antep fıstığını sevdirmeyi hedefliyor

Fıstık Evi’ni yenilikçi yaklaşımlarla Türk ve dünya fıstık pazarında söz sahibi yaptıklarını söyleyen Fıstık Evi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavsara, dünyanın birçok ülkesinde aranan marka olmayı...

“Tahin katkılı helvalara tüketicinin talebi artıyor”

Susam, Helva ve Reçel İmalatçıları Derneği Başkanı Necati Göksu, Türkiye’de reçel pazarının 200 bin tonluk büyüklüğe ulaştığını, bunun 500 milyon liralık bir değere karşılık geldiğini tahmin...

Yörüksüt ürün ve hizmet gamını büyüttü

Süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Yörüksüt, bu yıl ürün gamına 2 yeni kahvaltılık ürün daha ekledi.

Güldüoğlu Şekerleme, Afrika ülkelerine açılmayı hedefliyor

Kuzey Irak, Kazakistan, Gürcistan ve Özbekistan’a ihracat yapan firma, bu yıl içerisinde Afrika ülkelerine açılmayı hedefliyor.

Osmanlıdan günümüze geleneksel şekerlemeler

Osmanlı mutfağından günümüze kadar uzanan, sevinçlerimizde üzüntülerimizde dostlarımızla, arkadaşlarımızla, ailelerimizle paylaştığımız, kültürel özelliğini koruyan ve günümüzde sofralarımızdan...