KİTAP İLE İLGİLİ HABERLER

“Anadolu’nun Bulgurlu Yemekleri” kitabı çıktı

Merkezi Karaman’da bulunan ve günlük 200 ton buğday işleme kapasiteyle “Bulgurun Anavatanı”ndan yola çıkarak büyük bir ihracat pazarına seslenen Duru Bulgur, “Anadolu’nun Bulgurlu Yemekleri”...

Tuz, Yağ, Asit, Isı

New York Times çok satanlar listesine giren, amazon “yemek” kategorisinde uzun zamandır birinci sırada yer alan, James Beard Vakfı 2018 genel yemek kitabı ödülü kazanmış ve şimdi Netflix’te belgesel...

Sofralık zeytin ve zeytinyağı teknolojisi

İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (ZAE) tarafından hazırlanan “Sofralık zeytin ve zeytinyağı teknolojisi” kitabı satışa sunuldu.