KÖFTE İLE İLGİLİ HABERLER

Dana köfte ve hamburger ürünlerinde diyet liflerinin kullanımı

Diyet lifleri, su tutma kapasitesi, su bağlama kapasitesi, şişme, çözünürlük gibi hidrasyon özellikleri, yağ tutma kapasitesi, tekstürü iyileştirici kristalize olmama özellikleri gibi birçok...

İki dilim arası eşsiz lezzetler The Populist’te

Şehrin buluşma noktası The Populist, misafirlerini iyi yemek ve iyi müzik mottosuyla ağırlamaya devam ediyor. The Populist’in craft tatlarıyla eşleşen güçlü menüsünde öne çıkan ‘iki dilim arası’...

Kocaman Balıkçılık’tan yeni balık köftesi

Kocaman Balıkçılık, ailelere ve çocuklara balığı sevdirmek üzere geliştirdiği yeni nesil ürünü balık köftesi ile sofralarınızı zenginleştirmeyi sürdürüyor.

Yöresel Ramazan lezzetleri

Malatya'da fırın yemekleri iftar sofralarının vazgeçilmezi. Ramazan ayı yaz dönemine geldiğinde fırınların önünde kuyruklar oluşuyor. Tekirdağ'da ise ramazan ayına özel nohut mayasından yapılan...

Et ve et ürünleri alırken tüketici nelere dikkat etmeli?

Et ve et ürünleri taklit ve tağşiş konusunda en fazla sıkıntı yaşanan sektörlerin başında yer alıyor. Tüketicinin sağlıklı ve güvenilir ete ulaşması için nelere dikkat etmesi gerektiğini Gıda...

Mantar ve et ürünleri

Dünya genelinde önemli bir ürün olduğundan, mantar üretimi de sürekli olarak artış göstermektedir.

Dünya Gıda Dergisi, Yılmaz Et Makinelerini ziyaret etti

Dünya Gıda Dergisi, et makineleri üreticisi Yılmaz Et Makineleri'ni ziyaret ederek firma CEO'su Mehmet İplikçi ile görüştü.

“Kırmızı et sağlıklı ama pişirme şekline dikkat edilmeli”

Kırmızı et, yemek kültürümüzün önemli bir parçası. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde sebze ve bakliyat yemeklerinin bile olmazsa olmazıdır et... Sofralarımızdaki yeri tartışılmaz olan kırmızı etin...

Başarımızın sırrı sürdürülebilir çalışma

Özcanlar Köfte Genel Müdürü Mestan Özcan: Başarımızın sırrı sürdürülebilir çalışma