KONYA İLE İLGİLİ HABERLER

Ateşbaz Mutfak Günleri artık bir gastronomi klasiği

“Ateşbaz Veli Aşçı Dede Mutfak Kültürü Etkinlikleri’ Konya ve Meram’a üç gün boyunca renkli, unutulmayacak ve festival tadında günler yaşattı.

Somatçı’nın hedefi yurtdışı

Somatçı Fi Hi Ma Fih restaurant sahibi ve işletmenin aşçısı olan Ulaş Tekerkaya hedeflerini tutturduklarını gelen yoğun talep nedeniyle teklifleri değerlendirip yurdışına açılmayı planladıklarını...

“Sille yöresel yemekleri ile kültürümüze renk katmaktadır”

“Sille Konya kent merkezine yakınlığı ve kültürel detayların halen yaşatılabilmesine olanak sağlaması ile giderek gelişen ve belediyemizce sürekli desteklenen çalışmalar ile markalaşan bir...

Denizlerdeki plastik kirlilik sofraları da tehdit ediyor

Dünya Gıda Dergisi’nin kasım sayısının dosya konusu ambalaj. Sektörün nabzını tutan dergide, ambalaj dosyasında; sektörün analizi, son yenilikler, trendler, atık yönetimi ve geri dönüşüm konularında...

Konya lezzetleri odun ateşinde

Odun fırınından yağ somunu, bıçak arası ve etli ekmek gibi pide çeşitlerinin yanı sıra; tarhanalı tavuk ve kuzu kol gibi seçenekler de Delimonti’de yemek severlerle buluşuyor.