LEVREK İLE İLGİLİ HABERLER

Tek bir kaynaktan entegre paketleme, proses ve otomasyon çözümleri

MULTIVAC Türkiye Genel Müdürü Ali Suat Öz, MULTIVAC'ın gıda alanındaki paketleme, proses ve otomasyon çözümleri ile hedeflerini ve yeni çalışmalarını anlattı.

MULTIVAC, su ürünlerinde geri dönüştürülebilir ambalajları sunar

MULTIVAC Türkiye Bölgeler Satış Müdürü Ersin Kılıç ve MULTIVAC Türkiye Anadolu Bölge Satış Sorumlusu Ferhat Kara ile su ürünleri sektöründeki son gelişmeleri konuştuk.

Balık pişirirken nelere dikkat edilmeli?

Narenciye suları, alkol, bol tuz ve şeker ile marine edilerek ısıya ihtiyaç kalmadan pişirilen balık çeşitleriyle hazırlanan yemeklerde dikkat edilmesi gereken en önemli unsur keskin tatların...

ABD'ye su ürünleri ihracatımız yüzde 64 oranında arttı

11-13 Mart 2018 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston kentinde düzenlenen Seafood Expo North America Fuarı’nda, ülkemiz, toplamda 11 firmayla boy gösterdi.

Su ürünleri sektörü, yönünü Çin'e çevirdi

Türkiye’nin ihracatta yıldız sektörlerinden su ürünleri sektörü, levrek ve çipurada Avrupa pazarında yüzde 25 pazar payına ulaştıktan sonra yönünü dünya devi Çin’e çevirdi.

İlknak'a “Üstün Lezzet Ödülü”

120’den fazla ülkede faaliyet gösteren Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) şefleri ve sömeliyeleri tarafından 2017 yılının Üstün Lezzet Ödülleri bu yıl Belçika Brüksel’de...

Big Chefs'in menüsü yenilendi

Big Chefs, “sofralarda bereket, hayatlarımızda ise bolluk olsun” dedi ve yenilenen kış menüsünün kahramanını nar olarak belirledi.

“En çok somon ve levrek tüketildi”

Dardenia  2016 yılı ilk yarısındaki balık tüketim alışkanlıklarını açıkladı. Buna göre tüketiciler tarafından en çok tercih edilen balıklar somon ve levrek oldu. Dardenia’nın İstanbul genelindeki...