MAKARNA İLE İLGİLİ HABERLER

Sürdürülebilir makarnalık buğday üretimi için 10 altın kural açıklandı

Küresel gıda lideri Barilla, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü iş birliğinde hazırlanan "Makarnalık Buğday Üretimi El Kitabı"nı...

“Makarna açlık hissini en aza indirir”

Arbella Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Arslan Hazar, iftar vakti ve özellikle sahurda makarna yemenin sağlıklı ve gerekli olduğunu söyledi.

Makarnada tüm zamanların rekoru kırıldı

Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Külahçıoğlu, 2018 yılında en az yüzde 20 ihracat artışı hedeflendiğini söyledi. Makarna Üreticileri ve Sanayicileri Derneği...

Piero Mirra, Barilla Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olarak atandı

Barilla'da 2002 yılından bugüne farklı sorumluluklar üstlenen Piero Mirra, Barilla Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olarak atandı.

Ev yapımı makarna, La Mia Luce'de

Lezzet tutkunlarının Suadiye’nin gizli bahçesindeki keşfi olarak dikkat çeken La Mia Luce’de hazırlanan ev yapımı makarnalar şık sunumuyla misafirlere ikram ediliyor.

Rama Krema ile Kazandıran Makarna etkinliği EDT Expo'da gerçekleşti

Rama Krema ile Kazandıran Makarna etkinliği, İtalyan Şef Danilo Zanna’nın eğlenceli makarna sunumlarıyla EDT Expo Ev Dışı Tüketim Fuarı kapsamında Fasdat Standı Rama Mutfağında...

Dünya Makarna Şampiyonası'nda şefler birbirine meydan okuyacak

Barilla, 27-29 Eylül tarihlerinde gastronomi alanında bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Down Sendromlu gençler makarna pişirdi

Çalışmalarını "Sizin için iyi, Gezegen için iyi" misyonu ile sürdüren Barilla, toplumsal kapsayıcılık ilkesi çerçevesinde Down Sendromlu gençlerin toplumsal yaşama kazandırılmasına destek vermeye...

Monochrome'da yenilenen yaz menüsü

Monochrome, yenilediği menüsünde ana yemek seçeneklerini misafirlerine sunuyor. Özellikle makarna severlerin beğenisine hitap edecek Penne alla Puttanesca ve Ispanaklı Ricotta Peynirli Ravioli gibi...

Barilla'dan yeni görev değişimi

Güneş Karababa, yıllık 1,5 milyon ton noodle tüketiminin gerçekleştiği, farklı tüketim alışkanlıklarıyla makarna satmanın oldukça zor olduğu Büyük Çin Bölgesi’ndeki yeni görevine 1 Ağustos 2017’de...

“Uzun süre tok tutan makarna sahur ve iftar için ideal bir besin”

Makarnanın yağsız haşlanarak peynir ile birlikte sahurda tüketilebileceği gibi; kıymalı, tavuklu, sebzeli, ton balıklı hazırlanarak iftarda da tüketilebileceğine dikkat çeken Hazar, bir porsiyon...

Makarna sektörü ihracat atağında

2016’da ihracat hedefini tutturarak tarihi bir rekor kırdıklarını belirten Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Külahçıoğlu, 2017’de belirlenen 1 milyon ton makarna...

İtalyan Lezzetleri Atölyesi'nde makarnanın püf noktaları paylaşıldı

Barilla, genç şeflerle buluşmaya devam ediyor. Barilla, geleceğin şeflerinin yetişmesine katkı sağlamak için; iki ayrı etkinlikte bir araya geldi.

Oba Makarna, Oba Fit serisini raflara taşıyor

Oba Makarna, Kepekli, Tam Buğday ve Tri-Color makarnalarını makarna severlerin beğenisine sunuyor.