MİDYE İLE İLGİLİ HABERLER

Gastronomik restoran kültürü hâlâ çok genç ve erginleşmemiş

Gastronomik restoran kültürünün hâlâ çok genç ve hatta erginleşmemiş olduğunu görüyoruz. Henüz bu maceranın daha çok başlangıcındayız. Elbette çok iyi işletmeler ve başarılı projeler var, ama son...

Su ürünlerinde gıda güvenliği hala sağlanamadı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Sevim Köse, su ürünlerinde soğuk zincir uygulamalarının yaygınlaşmasına karşın gıda güvenliğinin...

Balık, bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Omega 3 yağ asitlerinin en önemli kaynağı balık, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, diyabet riskini düşürüyor, kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyor... Bunun gibi bir çok fayda balıkta...

Dardenia menüsünü yeniledi

Kendine özgü ekmeği, sosları ve menüsüyle Türk damak tadına hitap eden Türkiye’nin ilk balık-ekmek zinciri Dardenia, yenilenen menüsünü yeniledi.