RESTORAN İLE İLGİLİ HABERLER

Gıda sektöründe interaktif masalar

Tınaz Elektronik Genel Müdürü Atilla Tınaz, bazı ülkelerin restoranlarda interaktif masa teknolojisinin kullanılmakta olduğunu ve genel restoranlar bazında baktığımızda kullanımın çok düşük olduğunu...

BigChefs yeni CEO’su Cenk Akın

Ankara’da başlayan yolculuğunu, Türkiye genelinde 48, yurtdışında ise 7 şubesiyle sürdüren BigChefs, 2019’a önemli bir değişiklikle girdi. BigChefs’le birlikte BigCatering ve Buselik markalarını da...

Kaşıbeyaz Florya kış menüsünü yeniledi

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 1987 yılında açtığı Florya restoranında kış menüsünü sunmaya başladı. Kaşıbeyaz Florya’da tadacağınız çeşit çeşit çorbalarla, mevsimsel geçişi damağınıza yaraşır tatlarla...

Türkiye yetenek açığında dünya genelinde altıncı sırada

ManpowerGroup 2018 Yetenek Açığı Raporu’na göre Türkiye’deki yetenek açığı 2016/2017 araştırmasına göre bir azalma göstermiyor ve yine yüzde 66 olarak ölçülüyor. Türkiye bu yetenek açığı oranıyla...

Alimentaria 2018: Ana temalar: inovasyon ve gastronomi

16-19 Nisan 2018 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan Alimentaria 2018 Fuarı, Gran Vía de Fira de Barcelona fuar alanında 100 bin metrekare üzerine kurulacak ve...

Mikla, dünyanın en iyi 100 restoranı arasına girdi

Mehmet Gürs'in şefi ve kurucusu olduğu Mikla, üçüncü kez dünyanın en iyi 100 restoranı sıralamasına girdi

Dine&Pay ile restoran rezervasyonu yapmak kolaylaşacak

Dine&Pay ile restoran lokasyonlarını ve indirimli saatlerini görme, rezervasyon yapma, üye restoranlarda sipariş anında hesabı görme, garsonu beklemeden hesabı ödeme, hesabı kişi bazlı bölme mümkün...

Ev dışı tüketim sektörü duraklama döneminde

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, EDT sektöründeki tüm oyuncuların işletmelerini sürdürülebilir kılmak için operasyonel ve finansal gerekli önlemleri alması...

Ev dışı tüketim sektörü duraklama döneminde

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, EDT sektöründeki tüm oyuncuların işletmelerini sürdürülebilir kılmak için operasyonel ve finansal gerekli önlemleri alması...

"Menünüzde glutensiz seçenek var mı?" “Moda mı İhtiyaç mı?”

Otel, restoran ve yiyecek içecek sektörünün uluslararası buluşması Sirha İstanbul 2016 için geri sayım başladı. Bu yıl 13 binden fazla sektör profesyonelini buluşturacak olan etkinliğin üçüncü...

Konya lezzetleri odun ateşinde

Odun fırınından yağ somunu, bıçak arası ve etli ekmek gibi pide çeşitlerinin yanı sıra; tarhanalı tavuk ve kuzu kol gibi seçenekler de Delimonti’de yemek severlerle buluşuyor.

Gıda sektörünün profesyonelleri Sirha'da buluşacak

Sirha İstanbul, Otel, restoran ve yiyecek içecek sektörünü bir araya getirecek.