TURİZM İLE İLGİLİ HABERLER

Yeni tatlar için pişirme tekniklerinin püf noktaları

Türkiye’nin bu güzel coğrafyasını besleyerek onun sunduğu imkanları, onu yok etmeden kullanabilmek gastronomi meraklılarının ilgisini beklemektedir. Gelin baharın gelişini şef restoranlarının...

Türk Gıda İhracatçıları Çin pazarında konumunu güçlendirmeye gitti

Son yıllarda art arda büyüme rekorları kıran, hızla zenginleşen Çin Halk Cumhuriyeti’nde alım gücü yüksek 300 milyonu aşan nüfus, Türk gıda sektörünün radarına girdi. 

“Sille yöresel yemekleri ile kültürümüze renk katmaktadır”

“Sille Konya kent merkezine yakınlığı ve kültürel detayların halen yaşatılabilmesine olanak sağlaması ile giderek gelişen ve belediyemizce sürekli desteklenen çalışmalar ile markalaşan bir...

“Türkiye, ekoturizm konusunda potansiyel bir cennet”

Başkent Üniversitesi Sürdürülebilir Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nazmiye Erdoğan, ekoturizmin planlamasında yerel katılımın oldukça önemli olduğunu belirtti.

"Küşümlenme, ye!"

Tarih burada, kültür burada, gastronomi deseniz zaten derya deniz.

Ev dışı tüketim sektörü duraklama döneminde

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz, EDT sektöründeki tüm oyuncuların işletmelerini sürdürülebilir kılmak için operasyonel ve finansal gerekli önlemleri alması...