YEMEK İLE İLGİLİ HABERLER

İki dilim arası eşsiz lezzetler The Populist’te

Şehrin buluşma noktası The Populist, misafirlerini iyi yemek ve iyi müzik mottosuyla ağırlamaya devam ediyor. The Populist’in craft tatlarıyla eşleşen güçlü menüsünde öne çıkan ‘iki dilim arası’...

Yemeksepeti’nden 2018 lezzet almanağı

Yemeksepeti, 2018’de kullanıcılara ilettiği yaklaşık 250 milyon porsiyon yemeğin analizini yaparak her yıl olduğu gibi Türkiye’nin yemek alışkanlıklarına ışık tuttu. Yemeksepeti’nin 2018 lezzet...

ITA’dan İstanbul İtalyan Mutfak Haftası’na özel etkinlik

İtalyan Ekonomik Gelişmeler Bakanlığı’na bağlı olan ITA - İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Otantik İtalyan (Autentico Italiano) promosyon programının bir parçası olarak, 2016 yılından bu yana...

4. Sanayi devriminin yemek sektöründeki yeri ve önemi

Bir yemeği insanlara sevdiren ve yediren unsurların başında lezzet gelmektedir.

Sağlıklı yemek üretiminin olmazsa olmaz prensipleri vardır

Toplu yemek hizmeti veren kurumlarda zehirlenme şikayetleri, en sık rastlanan müşteri şikayetleri arasında yer almaktadır.

Üç Öğün, Esenyurt'da yeni fabrikasını açtı

Üç Öğün Catering, geçen hafta İstanbul Esenyurt’da yeni yemek üretim fabrikasını açtı.

Yılın şefi seçiliyor

Sofra/Compass Group Türkiye, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel Top Chef 2016 Yarışması’nda, “Yılın Şefi”ni seçiyor.