FOTO GALERİLER

TÜGİS GÖNÜLLÜLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Tügis gönüllerinin buluştuğu iftar yemeğine Yazı İşleri Müdürümüz Ayşe Dinçer katıldı.

DÜNYA GIDA DERGİSİ "TUTTOFOOD" FUARINDA

Dünya Gıda Dergisi Yazı İşleri Müdürü Ayşe Dinçer "TuttoFood" fuarına katıldı.

JAPONYA'DA KAHVALTI GELENEĞİ NASIL?

Japonya Başkonsolosluğunda Dünya Gıda Dergisini konuk eden Japonya İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara, Japon kahvaltısını tanıttı.

İSM'YE TÜRK FİRMALARINDAN YOĞUN İLGİ

Sektörün en prestijli fuarlarından ISM Uluslararası Bisküvi ve Şekerleme Fuarı'nın bu yıl 47'ncisi Almanya'nın Köln kentinde düzenleniyor. Fuarda...

DÜNYA GIDA DERGİSİ'NİN DÜZENLEDİĞİ PANELDE GLUTENSİZ YAŞAM KONUŞULDU

Sirha İstanbul'un üçüncü gününde glutensiz yaşam ve restoranlarda glutensiz menü ihtiyacı masaya yatırıldı.

SİRHA İSTANBUL 2016

26-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde otel, restoran ve yiyecek içecek sektörü buluştu.

SİAL, GIDA PROFESYONELLERİNİ BULUŞTURDU

Dünyanın en büyük gıda fuarları arasında bulunan Sial Gıda Fuarı 16-20 Ekim tarihleri arasında Fransa'nın Paris kentinde Parc des Expositions de...

AVRASYA AMBALAJ FUARI SEKTÖRÜ BİR ARAYA GETİRDİ

Avrasya Ambalaj Fuarı, 2-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl fuara, 45 ülkeden bin 114...

SİAL WORLD TOUR ÜLKE ÖDÜLÜ ARBELLA'YA GİTTİ

Sial World Tour ödül töreni gerçekleşti. Törende Arbella Üzüm Çekirdekli Makarna ile ülke ödülünü aldı. World Tour Ülke Ödülünü Arbella Genel Müdürü...

STG, TANITIM ATAĞINDA

Türk su ürünleri sektörünün dünya genelindeki tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Su Ürünleri Tanıtım Grubu son olarak 10-13 Ekim 2016 tarihleri...

KURU İNCİR İHRACATI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Kuru incir Türkiye'nin en fazla ihracat gerçekleştirdiği ürünler arasında yer alıyor. Kuru incirde ihracat sezonunun başlamasıyla birlikte ilk gemi...

KİRAZ VE ÜZÜMDE İHRACAT ATAĞI

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Çin ve Hindistan pazarlarına yönelik bir projeyi hayata geçiriyor. Taze üzüm ve kiraz ihracatından yıllık...

KURUTULAN TÜRK DOMATESLERİ AVRUPA MUTFAĞINDA

Konya, Niğde, Adana, Aksaray ve Mersin'den toplanan yaş domatesler, Konya'nın Ereğli ilçesinde kurutularak, başta İtalya olmak üzere Almanya...

TARLADAN SOFRAYA İSOTUN "ACI" YOLCULUĞU

Şanlıurfa'da yöre halkının vazgeçilmezi isot, kavurucu sıcakta uzun ve zahmetli sürecin ardından hazırlanarak tezgahlardaki yerini...