Barilla, EDT buluşmasında makarnanın özel serilerini tanıtacak

Barilla, Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçileri Buluşmasında (EDT) İtalyan rüzgarı estirecek.

Sektörde 140'ncı yılını kutlayan Barilla, Türkiye'de ilk defa gıda, ambalaj ve ev dışı tüketim sektörlerini 20-23 Eylül tarihleri arasında aynı çatı altında buluşturacak Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçileri Buluşması'na (EDT) özel bir stantla katılıyor. Ev Dışı Tüketim Derneği (ETÜDER) desteği ile CNR Expo Yeşilköy'de 4 gün sürecek organizasyonda Barilla, pop mutfağının en popüler ve vazgeçilmez yemeği olan makarnanın en özel serilerini tanıtacak.

Profesyonel mutfaklar için geliştirdiği, ön pişirme yöntemi için özel olarak tasarlanan "Selezione Oro Chef" ve A la minute pişirme yöntemi ile servis yapan işletmeler için en iyi sos tutuş özelliğini sunan bronz kalıpla üretilen "Academia Barilla" serisi ile Türk şeflerin mutfaklarına giren Barilla, Executive Chef Fabio Foltran ile ekibinin hazırlayacağı şovlarla makarna severlere unutamayacakları bir gün yaşatacak. Foltran, ürünler hakkında detaylı bilgiler vererek katılımcılara birbirinden lezzetli mönülerini ikram edecek.