Beeves büyümeye devam ediyor

Sidar Budak, sadece eti değil, burger ekmeğini ve sosları da kendilerinin ürettiğini belirtiyor.

Makine Mühendisi Sidar Budak, aileden gelen hayvancılığı sürdürerek Kars’ta ve Gebze’deki çiftliklerinde yetiştirdiği sığırlarından elde ettiği etlerle kendi ‘steakhouse ve burger zinciri’ Beeves’i büyütmeye devam ediyor. 8 tanesi İstanbul’da yer alan Beeves’in 12 şubesinden 6’sı steakhouse olarak hizmet veriyor. Sidar Budak, sadece eti değil, burger ekmeğini ve sosları da kendilerinin ürettiğini belirtiyor. Budak, “Ekmekte de farklılık var. Ekmek kötüyse lezzet de bozulur o yüzden de ekmek önemlidir. Biz hamburger ekmeğinde şeker kullanmayız. Onun yerine bir miktar bal kullanırız. Sıvı yağ yerine de Kars tereyağı kullanırız.” dedi.