Beyaz Bosphorus, menüsüne et ve balık yemeklerini ekledi

Beyaz Bosphorus, balık sezonunun açılması ile menüsüne denizlerimizin en lezzetli balıklarını da ekledi.

Beyaz Bosphorus, menüsüne yeni eklenen, Antrikot, Lokum Izgara, T-Bone, Dallas, Newyork ve Kuzu Kafes gibi etine dolgun ve doyurucu lezzetleriyle et konusunda iyi olduğunu göstermeye başladı. Kaliteli etlerin seçimleri ve pişirilmeleri kadar sunumlarına da dikkat eden Beyaz Bosphorus’un uzman şefleri işin en önemli noktasının misafirlerin tabaklarından aldıkları ilk lokmadan sonra yüzlerinde oluşan lezzet pırıltısı olduğunu söylüyorlar. 

Beyaz Bosphorus, balık sezonunun açılması ile menüsüne denizlerimizin en lezzetli balıklarını da ekledi. Eylül ayı itibariyle servis edilmeye başlayan Levrek Izgara, Somon Izgara, Somon Teriyaki, Lagos – Fırında, Deniz Çipurası, Kalkan, Deniz Levrek ve Mevsim Balıkları ilk sunum aşamalarıyla birlikte Beyaz Bosphorus misafirlerinden tam not almayı başardı.
Beyaz Bosphorus bulunduğu konum itibariyle sahip olduğu büyüleyici İstanbul manzarası ve menüsünde bulunan dünya mutfağının seçkin lezzetleri ile kısa sürede bölgenin tercih edilen mekanları arasındaki yerini aldı.