Dondurma Also Gelato püreleriyle tanışacak

Türkiye’de dünyanın en kaliteli badem, yer fıstığı, fındık, ceviz ve de özellikle Antep Fıstığı yetiştiğini belirten Fıstık İçi firması kurucu Osman Bahadır, bu hammaddelerden yola çıkarak uluslararası bir dondurma üretim tekniği olan Gelato tipi dondurmanın artık Also Gelato ile tanışacağını söyledi.


Ürünlerinin üretim esnasında hiçbir katkı maddesi kullanılmadan ve bölgelerinden özel olarak toplanan en kaliteli kuruyemişlerden üretildiğini ifade eden Bahadır şunları söyledi: “Bu yıl 7-10 Mart tarihlerinden Ankara’da yapılacak olan IBATECH Fuarı tarihleri öncesinde pazara sunulacak olan ALSO GELATO püreleri ilk yılında sektöründeki firmalarla tanışmaya hazır. İlk olarak mart ayı ile birlikte önce püre ve daha sonra Mayıs ayına doğru besleme malzemeleri ile pazardaki yerini alacaktır. Markanın doğal üretim olmasının yanısıra, Gelato sektörüne maliyet açısından da katma değer sağlayacağına inanılmaktadır.”