Dünya Gıda Dergisi Anuga Gıda Fuarı'nda

Dünya Gıda Dergisi Yazıişleri Müdürü Ayşe Dinçer Anuga fuarını ziyaret etti.

7-11 Ekim 2017 tarihleri arasında Almanya'nın Köln Kentinde 34. kez düzenlenen Anuga Gıda Fuarı'na Dünya Gıda Dergisi Yazıişleri Müdürü Ayşe Dinçer'de katıldı.

Bu yıl Anuga’da 10 ayrı ihtisas fuarı yer alıyor:
*Anuga Fine Food-Şarküteri-Temel gıda maddeleri ve özel şarküteri ürünleri,
*Anuga Chilled Food & Fresh Food-Soğutulmuş gıdalar ve taze gıdalar,
*Anuga Meat-Et, sosis, av etleri, tavuk,
*Anuga Frozen Food-Dondurulmuş gıda ürünleri ve Dondurma,
*Anuga Dairy-Süt ve süt ürünleri,
*Anuga Bread and Bakery- Ekmek ve pastacılık-unlu mamuller,
*Anuga Hot Beverages-Sıcak içecekler,
*Anuga Drinks-İçecekler,
*Anuga Culinary Concepts-Her türlü yemek ve mutfak hizmetine yönelik konseptler ve
*Anuga Organic-Organik ürünler.