Dünya Gıda Dergisi ve Sürdürülebilirlik Akademisi İşbirliği ile Sürdürülebilir Gıda Eki

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Dünya Gıda Dergisi işbirliği ile hazırlanacak olan Sürdürülebilir Gıda Eki, gıdanın geleceği için bütünsel bir yaklaşımla sektör ve sektör paydaşlarına öncülük etmeyi amaçlamaktadır.


Gıda’nın Geleceğini Şekillendiren Çalışmalar

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Dünya Gıda Dergisi işbirliği ile hazırlanacak olan Sürdürülebilir Gıda Eki, gıdanın geleceği için bütünsel bir yaklaşımla sektör ve sektör paydaşlarına öncülük etmeyi amaçlamaktadır.

İçerikte neler olacak?
Her geçen gün artan dünya nüfusuna sağlıklı, güvenilir ve ulaşılabilir gıda hedefi doğrultusunda sektörde farkındalık yaratmak ve gıda sistemlerinde sürdürülebilirlik dönüşümünü hızlandırmak amacıyla kurumların uyguladıkları strateji, çalışma ve projeleri kapsayacaktır.

Bilgi almak ve katılım için;

Sürdürülebilirlik Akademisi ilgili kişi;

Ezgi Uçar Hamzaoğulları - ezgiu@surakademi.com - 0212 274 25 16 / 840

Dünya Gıda Dergisi ilgili kişi;

Seda Reçber - seda.recber@dunya.com - 0212 440 28 62

Son rezervasyon tarihi: 5 Ekim 2018 - İlan teslim tarihi: 10 Ekim 2018

Önemli Not: Sürdürülebilir Gıda Eki 17 Ekim 2018 tarihinde Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenecek 4. Sürdürülebilir Gıda Konferansında dağıtılacaktır.