Dünya Gıda Dergisi'nin Mart ayı konuları neler?

Gıda sektörünün referans haber kaynağı Dünya Gıda Dergisi'nin Mart ayı konusu Kırmızı et.

Dünya Gıda Dergisi, gıda sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. Her ay Türkiye'de ve dünyada gıda alanında yaşanan gelişmeleri okuyucularıyla paylaşan Dünya Gıda'nın, Mart sayısı da yine dopdolu.
Dergide İstanbul Bilgi Üniversitesi Doç. Dr. Y. Birol Saygı’nın “Özgünlük, Tağşiş ve Gıda Güvenliği”, Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Remziye Yılmaz’ın “Et Tür Tayini” yazılarına, Türkiye’de çalışmalarına başlanan temiz et konusuna, Etteki tağşiş gözlem yoluyla anlaşılmaz başlıklı haberimize kadar kırmızı et sektörününün tüm detaylarıyla ve uzman görüşleriyle inceleneceği dergimizde sektörle ilgili tüm gelişmeleri bulabilirsiniz.