Dünya Gıda Dergisi'nin Mayıs ayı konuları neler?

Gıda sektörünün referans haber kaynağı Dünya Gıda Dergisi'nin Mayıs ayı konusu Gıda işlem ve ileri teknolojiler. Her ay Türkiye'de ve dünyada gıda alanında yaşanan gelişmeleri okuyucularıyla paylaşan Dünya Gıda'nın, Mayıs sayısı da yine dopdolu.

- Prof Dr. Gökhan Özertan ile Türkiye tarım ekonomisi ve tarımda teknoloji kullanımı üzerine söyleşi...

- İnoksan'ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ile Yazı İşleri Müdürümüz Ayşe Dinçer'in keyifli söyleşisi Mayıs sayımızda... 

Olmayan bir sektör nasıl oluştu? İnoksan'dan teknolojik ürünler. Mutfak sektörünün dışa açılımının hikayesini mayıs sayımızda okuyabilirsiniz...

- Perakende sektöründe yeni teknolojiler nasıl kullanılıyor?

- Profood gıdacıları ABD’de buluşturdu...

- 3D yazıcıların mutfakta kullanım alanları

- Gıda Güvenliği Derneği Medya Ödülleri töreni

- Diyetisyen Perihan Kılıç' tan sahurda yememiz gereken 4 besin