Grill Branché, dünya mutfağının seçkin lezzetlerini misafirlerine sunuyor

Yepyeni ve sofistike bir ızgara kültürü konseptiyle Grill Branché Restaurant & Lounge, klasik steakhouse anlayışına başka bir boyut kazandırıyor.

Grill Branché, başlangıçlardan ana yemeğe, salatalardan tatlılara dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini usta şeflerin yorumuyla misafirlerine sunuyor. 

Trakya ve Balıkesir yörelerinde yetişen dana ve kuzuların her biri tek tek özenle restoran için seçiliyor ve burada özel dry age dolaplarında dinlendiriliyor. Etteki ideal yağ dağılım oranının bir göstergesi olan mermerimsi dokuyu misafirlerin bizzat görebilmesi için tüm etler açık mutfak önünde bulunan özel dolabında sergileniyor. Dry Age yönteminde ise bu kaliteli etler ideal sıcaklık ve nem oranında sabitlenerek 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde kuru yaşlandırma sistemiyle dinlendiriliyor. Böylece 21. günün sonunda et yumuşacık oluyor ve masaya ağızlarda dağılan bir kıvam ve hafızalara kazınacak cinsten bir lezzet ile geliyor.