Günlerce bekleyen lezzet: “Etna lokum”

Etna Steak Restoran, Şefi Kemal Kabadayı’nın 22 Gün Boyunca Özel Sosta Beklettiği Spesiyali konusunda iddialı.

Sortie’de açılan, geleneksel ve dünya mutfağına sahip  menüsüyle konuklarını ağırlayan Etna Steak Restoran, 22 gün boyunca özel Etna sos ile dinlendirdiği etiyle dikkat çekiyor. 
Mutfağını şef Kemal Kabadayı’ya emanet eden Etna Steak, özel spesiyalini görücüye çıkardı.  Etna Lokum’un sırrı 22 gün boyunca özel Etna sos içerisinde dinlendirilmesi. 
Etna Lokum 22 günlük dinlenme sürecine girmeden önce özel baharatlar ve özel Etna sos ile harmanlanıyor. 22 gün boyunca içerisinde beklediği sos, eti   yumuşatıyor.  Şef, bu sosu hazırlarken; “zeytinyağı, süt ve dağ kekiği kullanıyoruz” dedi. 
Cafe De Paris sosu ile servis edilen ve başlı başına bir yemek olarak tercih edilen Lokum, başlangıç olarak da tercih edilebiliyor.