HuQQabaz’da Anadolu kebap kültürü yeniden şekilleniyor

HuQQabaz, geleneksel tatlardan öne çıkan ShisQebab menüsü ile yöresel eti, pişirme usulü ve servisiyle damak zevkine düşkün misafirlerini bekliyor.

HuQQabaz, geleneksel tatlardan öne çıkan ShisQebab menüsü ile yöresel eti, pişirme usulü ve servisiyle damak zevkine düşkün misafirlerini bekliyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun kebap kültürünü yine o bölgelerden baharat ve çeşnileriyle HuQQabaz’a taşıyan ShisQebab, yerel tatları yeni deneyimlerle birleştiriyor. Özenle doğranarak yüzde 100 dana etiyle hazırlanan kebap, kor ateşinde yavaş yavaş pişiriliyor. Sıcak lavaş, közlenmiş domates ve biberle buluşan etin lezzeti iştah kabartan sunumuyla misafirlerle buluşuyor.