Karski menüsünde kendine özgü et çeşitleri

Karski Et Lokantası, ziyaretçilerine doğa içinde lezzetli et çeşitleri alternatifi sunuyor.

Karski Et Lokantası menüsü sıcak başlangıçlarda odun ızgara da pişmiş peynirli, tereyağlı patlıcan, etli yaprak sarma ve kuru patlıcan dolması, yaprak ızgara ciğer ile kendine özgü lezzet sunuyor. Tereyağında kuzu böbrek dilimleri, koç yumurtası, uykuluk, özellikle sakatat severlerin favorileri arasında yer alıyor.

Karski Et Lokantasının ara sıcaklar alternatifinde tereyağlı işkembe, sote tava ve kağıtta kokoreç servis ediliyor. Mini içli köfteler ise Karski menüsünün sürprizli tatları arasında sayılabilir. Karski Et Lokantasında et çeşitleri, Balıkesir'de ve Bodrum'da kendilerine ait et tesislerinde işlendikten ve yeterli zaman dinlendirildikten sonra et severlere sunuluyor. Karski’ de etin cinsine göre kuyu tandır, kara fırın ve Arjantin tarzı ızgara ocaklarda özenle pişirilip konuklara sunuluyor.