La Petite Maison, misafirlerini akşamüstü molasına davet ediyor

La Petite Maison, misafirlerini özgün patisserie menüsü ile akşamüstü molasına davet ediyor.


La Petite Maison, misafirlerini özgün patisserie menüsü ile akşamüstü molasına davet ediyor. Bizans dönemi mimarisinden esinlenen ve mantar şekli ile bilinen ‘Rum Baba’ tatlısı, misafirlere alışıldık tatlı lezzetlerinden fazlasını sunuyor. Mevsimsel meyvelerle hazırlanan ‘Rum Baba’ kumkuat ve limonun ferah aroması ile özellikle yaz ayları için ideal bir seçenek. La Petite Maison’un özek reçeteleri ile hazırlanan ‘Fıstıklı Cheesecake’, ‘Unsuz Kestaneli Pasta’, ‘Paris Brest’, ‘Çarkıfelek Meyveli Jöle’, ‘Opera’ ve ‘Meyveli Tart’nın yanı sıra ‘Hindistan Cevizli Ekler’ ve ‘Beyaz Çikolatalı Vişneli Ekler’ de akşamüzeri molalarınıza lezzet katıyor.