Le Pain Quotidien kış menüsünü hazırladı

Taptaze, doğal lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien, yenilenen kış menüsüyle iştah kabartan lezzet seçenekleri sunuyor.

Parmesan, tulum ve beyaz peynir, kurutulmuş Akdeniz yeşillikleri ve roka ile servis edilen Üç Peynirli Domates Graten Salata, hafif ama doyurucu ve besleyici bir öneri olarak hem öğle hem de akşam yemeklerinde tercih edilebilir.

Tartine’in yaratıcısı Le Pain Quotidien, mevsimin en lezzetli mantarları ile hazırlanan Mantarlı Free Range Tavuk Tartine, karamelize soğan, soya sosu ve mini Akdeniz salatası ile servis ediliyor. Denüz ürünleri sevenlere Levrek ve Karides Ragu, rezene ve ıspanak kökü ile sağlıklı ve lezzetli bir ana yemek seçeneği sunuyor. Spagetti ve köftenin muhteşem uyumu Le Pain Quotidien mutfağında mevsim sebzeleri ile buluşarak menünün en sevilen yemeğini oluşturuyor. Le Pain Quotidien kış menüsü hafif bir tatlı olan Speculoos Magnolia ile tamamlanıyor.