Lil’a Restaurant'tan geleneksel lezzetler

Lil’a Restaurant’ın Türkiye’nin ve Kapadokya Bölgesi’nin öne çıkan geleneksel lezzetleriyle hazırlanan menüsü oldukça dikkat çekiyor.


”Museum Hotel” bünyesinde yer alan ve bölgenin ilk “Fine Dining” restoranı olan Lil’a Restaurant’ın Türkiye’nin ve Kapadokya Bölgesi’nin öne çıkan geleneksel lezzetleriyle hazırlanan menüsü oldukça dikkat çekiyor.

Şef Çağrı Erdoğan’ın, ”Museum Hotel” için hazırladığı menüsünde “Tütsülenmiş Pancar Salatası”, “Bahçemizden Asma Çubukları ile Tütsülenmiş Kuzu Küşneme”, ‘‘Perde Pilavlı Pastırmalı Dana Bonfile’’, ‘‘Kapadokya Mantısı’’, ‘‘Ballı Lavantalı Fırın Ördek’’, ‘‘İncir ve Bitter Çikolatalı Sufle’’ gibi oldukça seçkin lezzetler yer alıyor.