Monochrome’dan tütsülenmiş gevrek kuzu kaburgası

Monochrome kuzu kaburgasında, tütsülenme işlemi için kiraz talaşı kullanılarak, aromatik ve meyvemsi bir koku ve tat sağlanıyor.


Monochrome’un yemekleri arasında yer alan tütsülenmiş gevrek kuzu kaburgası, ağır ateşte pişirilmiş kuzu kaburgalarının usta ellerde tütsülenmesiyle hazırlanıyor. Monochrome kuzu kaburgasında, tütsülenme işlemi için kiraz talaşı kullanılarak, aromatik ve meyvemsi bir koku ve tat sağlanıyor.
Taze kekik ve tane karabiber ile marine edilerek, kiraz talaşında tütsülenen kuzu kaburgaları, kırmızı toz paprika ve barbekü sos ile 140 derecede 2 saat pişiriliyor. Bebek patates dilimleri ve kuru üzümlü havuç slaw salata ile birlikte servis edilen tütsülenmiş gevrek kuzu kaburgası Monochrome misafirlerine sunuluyor.