Puratos'tan sapore ürünler

Puratos’un Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde geliştirdiği Sapore grubu hazır ekşi maya hamurlarıyla fırınlarda hem geleneksel, hem de yenilikçi lezzetleri elde etmek kolaylaşıyor

Sapore ürünleri, beş farklı çeşidiyle piyasada bulunuyor.
Sıvı çavdar hamuru Sapore Aroldo, baget ve ciabatta ekmeğinden geleneksel Trabzon ekmeğine kadar çeşitli lezzetlerin üretiminde kullanılabiliyor. Sapore Aroldo, ekmeklerde yüksek hacim, verimlilik ve elastik bir iç yapı sağlamasıyla göze çarpıyor. Ustalar, malt ilaveli sıvı çavdar hamuru Sapore Salome ile maltın enfes lezzetine sahip ekmekler de pişirebiliyor.
Puratos, Sapore grubu hazır ekşi hamurlarını 10 kilogramlık bidonlarda, 25 kg’lık kraft torbalarda ve 6 kg’lık kovalarda sektörün beğenisine sunuyor.