Ramazan’da fasıl eşliğinde saray mutfağı

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, ‘Kalamış’ta Bir Başka Ramazan’ mottosuyla iftar sofraları kurmaya hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca otelin bünyesinde hizmet veren Remina Restaurant’ta fasıl eşliğinde kömürde pişen et dönerli zengin açık büfede münferit iftarlar gerçekleştirebilirsiniz.

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, ‘Kalamış’ta Bir Başka Ramazan’ mottosuyla iftar sofraları kurmaya hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca otelin bünyesinde hizmet veren Remina Restaurant’ta fasıl eşliğinde kömürde pişen et dönerli zengin açık büfede münferit iftarlar gerçekleştirebilirsiniz. 

Wyndham Grand Kalamış’ın terasında yer alan Ouzo Roof Restaurant ve otelin şık salonları ise grup yemekleri için ideal bir ortam sunuyor.
Executive Chef Mehmet Yalçınkaya, Ramazan’a özel hazırladığı Beykoz, Beylerbeyi, Salacak ve Açık Büfe mönü seçenekleri ile misafirleri bekliyor.


Wyndham Grand Kalamış, naneli frambuazlı ayrandan, damla sakızlı soğuk sahlebe; 1953 yılından günümüze uzanan bademli dana çeşididen zahterli kuzu tandıra; böğürtlenli güllaçtan kavunlu baklavaya ve Osmanlı dönemine özgü şerbetlere kadar Saray mutfağının özgü lezzetlerini fasıl eşliğinde damakları şenlendirecek.