HABERLER

Üzüm üreticisine yaş ya da kuru tercihini erken yap çağrısı

Üzüm üreticilerine ürününü yaş ya da kuru olarak değerlendirme konusunda erken tercih yapması çağrısında bulunuldu.

Kanatlı sektörüne bütünsel bakış

Güvenilir gıdaya, çevre dostu yöntemlerle ve sürdürülebilir biçimde ulaşılması küresel bir hedef haline gelmektedir.

Dünya sofralarını yüzde 37 daha fazla tatlandırdık

Bitkisel yağ, yağlı tohumlar, un ve unlu mamuller, şeker ve şekerli mamuller başta olmak üzere çok çeşitli gıda ürünlerinin ihracatını yapan Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri...

Et Endüstrisine Yön Veren, Yenilikçi Paketleme ve Proses Çözümleri

MULTIVAC, et ve işlenmiş et ürünleriyle ilgili entegre paketleme ve proses çözümlerini 4-9 Mayıs 2019 tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenecek olan, IFFA 2019 Fuarı’nda...

Kanatlı yemekleri pişirildiği gün tüketilmeli

Kanatlı yemeklerini tüketirken dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Chef Akademi Kurucu Şefi Ali Açıkgül, sık tüketilen kanatlı yemeklerinin ızgara tavuk, sote tavuk, schnitzel, tavuk, kanat...

Kanatlılarda alternatif yem kaynakları

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Fatma İnal, alternatif yem kaynaklarının özellikle soya ve mısır ithal edilen bazı ülkelerle...

“Ay çekirdeğinde kalite düştü”

Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 12. Genel Kurulu’nu Antalya’da düzenlediği kongre ile gerçekleştirdi.

“Fuar teşvikleri gözden geçirilmeli”

TGDF Genel Sekreteri İlknur Menlik, “Teşvikleri gözden geçirelim, ülkemizin kaynaklarıyla yurt dışı fuarlar yerine gelin kendi fuarlarımıza destek verelim” çağrısı yaptı.

Türk kirazı Çin pazarından vazgeçmiyor

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği tarafından 2016 yılından beri yürütülen URGE Projesi’ne katılan kiraz ve üzüm ihracatçıları Çin’in Guanco ve Şanghay kentlerinde 24 – 31 Mart 2019...

Çift kabuklu yumuşakça sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri

Ülkemiz denizlerinde bulunan çift kabuklu stoklarından yeterince fayda sağlanması, sürdürülebilir üretim, yetiştiricilik potansiyelinin ortaya çıkarılması ve ürün satışları sonucunda ekonomik...