RÖPORTAJ

Gıda sektöründe sürdürülebilirliği içselleştiren firma sayısı ancak 20...

Önümüzdeki dönem Türkiye’de ve dünyada tarım-gıdayı neler bekliyor? Gıda sanayi, sürdürülebilirliğin sağlanması noktasında nerede duruyor? Tehditler için atılan adımlar...

Kırmızı et sektöründe Milli Tarım beklentisi

Kırmızı et sektörü ile ilgili gelişmeleri ve Milli Tarım Projesi'nin sektöre etkilerini Kırmızı Et Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği (Etbir) Yönetim Kurulu Başkanı Vet. Dr. Ahmet Yücesan...

Eczacıbaşı Profesyonel'den, ev dışı tüketim sektörüne eğitim

Temizlik ve hijyen alanında işletmelere çözümler sunan marka, gıda alanında da mutfak profesyonellerine yönelik ürünler sunuyor.

Raf ömrünü uzatan ambalaj: MAP

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hacı Ali Güleç ile MAP ambalajları ve sağladığı avantajları konuştuk.

Şimdi harekete geçmeliyiz

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, küresel iklim değişikliğinin gerçekleşmesi muhtemel küresel bir endişe olduğunu belirterek...

En beğenilen tavuk menüleri hangileri?

En beğenilen tavuk menüleri nelerdir? İnsanlar en çok hangi tavuk menüsünü tercih ediyor? Bu sayımızda sizlere en beğenilen tavuk menülerini derledik.

Yeni başlayanlar için kanatlı yetiştiriciliği...

Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Olfaz, kanatlı yetiştiricilerinin nelere dikkat etmesi, nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlattı.

Kanatlı sektörü üretim ve ihracatta hız kesmiyor

Sektör, son 15 yıl içersinde yapılan ciddi yatırımlarla, bugün global standartların da üzerinde üretim kalitesine ulaşmış durumda.

Gıda ambalajlarında son trendler

Değişen tüketici talepleri ve gelişen teknoloji ile birlikte gıdaların ambalajlanmasında yeni yöntemler aranmaya başlandı.

Et ürünlerinde ambalajın önemi

“Tüketicilerin bilinçli ve standartların yüksek olduğu modern bir ekonomide ambalajsız ürün kullanımını düşünemeyiz. Türkiye’de bu konuda son 10 yılda büyük ilerlemeler...