RÖPORTAJ

Başarımızın sırrı sürdürülebilir çalışma

Özcanlar Köfte Genel Müdürü Mestan Özcan: Başarımızın sırrı sürdürülebilir çalışma

Omega 3 deposu: Balık

Uzman Diyetisyen İdil İmamoğlu düzenli balık tüketmenin kalp sağlığı başta olmak üzere birçok rahatsızlığın önüne geçtiğini söylüyor.

“Sağlıklı bir beslenme alışkanlığı için balık tüketimi”

Her derde deva, her hastalığın çaresi olarak adlandırılmakta olan balık tüketiminin yüksek olması sağlıklı yaşam açısından büyük önem taşımakta... Balık etinin su oranının diğer et türlerine göre...

Ton balığı tüketimi

“Ton balığı tüketimini artırmak için çalışmalarımız sürecek”

Yağda tağşişe yasal düzenleme geliyor

Yağ sektöründe son dönem ciddi oranda tağşiş var. En fazla tüketilen ayçiçeğ yağının aspir yağı karışımı olduğu sektörde konuşuluyor. Sektör temsilcilerinin de şikayeti üzerine harakete geçen...

Yaz geldi menüler hafifledi

Yaz geldi. Yeme içme mekanları mevsimle birlikte menülerini de değiştirdi. Big Chefs'te bu mekanlardan birisi. Özellikle içecek ve tatlılarını yaza uygun olarak güncelleyen mekanın yaz menüsünü Şef...

YAŞAMA DAİR

Başarıdan sıra dışı başarıya ulaşmak

3.dalga kahve federallerin elinde...

Türkiye'de son yıllarda kahve çılgınlığı yaşanıyor desek sanırım yanlış olmaz. İçecek sektörünün hızla değişen ve tüketicinin ilgisinini çeken segmenti olarak kahveyi...

Çölyaklılara tavsiyeler glutensiz tarifler

Glutensiz yiyeceklerin pişirilmesi ve tariflerinin uygulanması, normal standart yemek reçetelerine oranla zor olduğu gibi aynı zamanda pür dikkat isteyen detaylarla doludur. glutensiz mutfaklarda...

Fransa'da hayvancılık neden başarılı?

Fransa sığır eti üretiminde yılda 1.3 milyon tonla Avrupa’da birinci, dünyada ise 8. sırada. 22 sığır ırkıyla 40 ülkeye yılda 1.4 milyon canlı sığır ihraç ediyor. Geçen yıl ise 1.37 milyar Euro...