SAĞLIKLI BESLENME

Çölyak hastalarına özel bisküvi, Pronot

İki yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen Pronot ile Eti, çölyak hastalarının yanında Çölyak tedavisinde kullanılabilecek özel içerikli gıda maddeleri ülkemizde ne yazık ki çok kısıtlı...

Çölyak hastaları için ödüllü kek

Dr. Yonca Karagül Yüceer, aynı üniversitede Araş. Gör. Çiğdem U. Pala ve Araş. Gör. Müge İşleten ile çölyak hastaları için ürün geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Glutano ürünleri Solida ve Migros işbirliği ile raflarda

Glutano markalı ürünleri için Migros'a teklif göüren Solida destek gördü ve ürünler talebin olduğu yerlerde raflara çıktı.

dente harddisk

Haberin özetidir V Haberin özetidir v Haberin özetidir Haberin özetidir V Haberin özetidir v Haberin özetidir Haberin özetidir V Haberin özetidir v Haberin özetidir Haberin özetidir V Haberin...

Gıda ambalajları: tüketiciye dost yaklaşımlar

“Gıdaların üretim proseslerinin her aşamasında iyileştirici bir takım çalışmalar yapılmakla birlikte, üretimden sonra gıda ile direkt temasta bulunan ambalajlar konusunda da yeni teknolojiler...