YEME İÇME

Günaydın’dan çocuklara özel menü

Günaydın, çocuklara özel olarak hazırladığı menüler ile lezzeti ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Köfte-döner şubelerinin yanı sıra steakhouse ve kebap konsepti ile hizmet veren Günaydın restoranları...

İtalyan mutfağında glutensiz beslenme dönemi başlıyor

Gluten hassasiyeti olan Çölyak hastaları dışında sağlıklı yaşamak ve zayıflamak isteyenlerin de son zamanlarda beslenme alışkanlığı haline gelen glutensiz beslenme, kısa sürede birçok kişi...

Caréme Restaurant’ta sağlıklı alternatifler

Wyndham Grand İstanbul Levent’in bünyesinde bulunan Caréme Restaurant, şık sunumu ve kusursuz servis kalitesiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Caréme Restaurant, menüsünde yer alan farklı...

Truck’n Roll, Bağdat Caddesi’nde açıldı

Dünya gıda sektörünün en hızlı büyüme gösteren kategorilerinden olan “food truck” konseptini zincir haline getirme amacıyla yola çıkan ve bu konsepti Türkiye ile tanıştıran Truck’n Roll, Bağdat...

Caffè Nero’dan yeni kahvaltı alışkanlığı

Yoğun bir güne keyif ve enerji dolu başlamak için Caffé Nero’da kahvaltı doğru seçim olabilir. Caffè Nero’nun menüsündeki Acukalı Dana Füme Bazlama ve Pestolu Hindi Füme Bazlama, özenle hazırlanan...

Özsüt baharı karşılamaya hazır

Mandalina ve Antep fıstığının şaşırtıcı uyumundan doğan Mandalina Fıstık Mini Pasta, brownie’nin karamel ve beyaz çikolatayla buluştuğu Karamello ve çay saatlerinin vazgeçilmezi Bademli Crumble ile...

MIKS Lounge Cafe Restaurant, sektöre iddialı bir giriş yaptı

Gaziantep’te yeme-içme sektöründe faaliyet göstermenin çok zor olduğunu belirten MIKS Lounge Cafe Restaurant sahibi Mustafa İhsan Kursav bunun nedenini ise Gaziantepli ev hanımlarının çok iyi birer...

Eataly'den barbekü restoranı; Carnebella

Şehrin cazibe merkezi, iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, misafirleriyle sıra dışı deneyimler paylaşmaya devam ediyor. Pop-up restoran konseptinde birçok özel mutfağı ağırlayan Eataly’e bu kez...

Özsüt’te ayın ürünü: Çikobella pasta

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, menüsünde olmayan sürpriz lezzetlerle misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor. Şubat ayının ürünü ise yoğun çikolatası ve tazecik kakaolu...

Kışın keyfi Özsüt’te

Kış aylarının en sevilen lezzetlerinin başında gelen salep ve sıcak çikolata, Özsüt yorumuyla salep severleri bekliyor.