YEME İÇME

Gina, İtalyan lezzetlerini misafirleri ile buluşturuyor

Gina, İtalyan lezzetlerini misafirleri ile buluşturuyor.

İstanbul Marriott Hotel, Ramazan’ı geleneksel iftar sofralarıyla karşılıyor

Ramazan’a özel tatlar ve özlenen geleneksel iftar sofraları Marriott Şişli’nin The Dish Room’da Ramazan heyecanını paylaşanlarla buluşuyor.

La Lorraine Ekmekleri ile farklı sandviçler hazırlanıyor

Geleneksel tariflere uygun hazırlanan, La Lorraine’in “Ciabatta, Rustik ve Kaiser Roll” ekmekleriyle farklı sandviçler hazırlamak mümkün.

Nelipide de iftar sofrası

Nelipide, Ramazana özel menüsünü misafirleriyle buluşturuyor.

Profesyonel Mutfak Eğitimleri haziran ayında başlıyor

Türkiye’nin Dünya Şefler Birliği (WACS) Uluslararası Mesleki Yeterlilik Sertifikası uygulamasını yapan okulu Chef’s Table Mutfak Akademisi’nin yeni dönem profesyonel eğitimleri Haziran ayında...

Döner Stop'tan "Pilav Üstü" menü

Döner Stop, Pilav Üstü menülerini sevenleriyle buluşturmaya başladı.

Dardenia’dan 12. şube

Dardenia, günün her saati sunduğu seçenekleri ve Fish & Bread konseptli şubesiyle bu kez balık severleri Capitol AVM’ye bekliyor.

Big Chefs, menüsüne “Antep yemekleri”ni ekledi

UNESCO tescilledi, Big Chefs, menüsüne “Antep yemekleri”ni ekledi

Tavuk Dünyası, yeni restoranını Bağdat Caddesinde açtı

Tavuk Dünyası, yepyeni şubesini İstanbul Anadolu yakasının en popüler sosyalleşme merkezi olan Bağdat Caddesi’nde açtı.

Artukbey ile tüm Türkiye’yi kahve kokusu saracak…

2000 yılından bu yana, Mardin’de; markalaşma yolunda hızlı adımlarla, zirveye doğru ilerleyen firma, bugün; Türkiye’nin dört bir yanında, 17 ilde bulunan, toplam 37 şubesiyle iyi bir çıkış...