YEME İÇME

Delimonti'den hafif lezzetler

Delimonti, bahar mevsimine merhaba derken, hafif ve lezzetli seçenekleri misafirleriyle buluşturuyor.

Monochrome’dan tütsülenmiş gevrek kuzu kaburgası

Monochrome kuzu kaburgasında, tütsülenme işlemi için kiraz talaşı kullanılarak, aromatik ve meyvemsi bir koku ve tat sağlanıyor.

Türk-Macar yemekleri tadım etkinliği gerçekleşti

“Elmapaprika” projesi kapsamında Macaristan ile Türkiye arasındaki mutfak kültürünü tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen “Türk-Macar Yemekleri Tadım Etkinliği” Macar Kültür Merkezi’nde...

Asmani, Akra'nın 10.katında misafirlerini bekliyor

Urban Social konseptiyle konaklamada duygu ve deneyimi ön plana çıkartan Akra’nın lezzet durakları arasında özel bir yere sahip Asmani restoran; casual fine dining mekan olarak misafirlerine rahat...

KFC'den Tavuk Pilav menüsü

KFC, yeni tavuk pilav menüsüyle doyurucu bir seçenek sunuyor.

Fahham Kuruçeşme’den kahvaltı sanatı

Fahham Kuruçeşme farklı konseptiyle ilgi görüyor. Ağırladığı misafirlerinin sabahın ilk saatlerinden akşama kadar her anlarını keyifle geçirebilecekleri bir kurguyla tasarlanan Fahham Kuruçeşme...

Inventis Çeşnili, ekmeklere lezzet katıyor

Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çeşnili Blend (Mayalı Ekmek Karışımı), farklı aromasıyla ekmeklere lezzet katıyor. Ürün, sadece un, su ve tuz eklenerek kullanılan pratik bir karışım olduğu için...

Özsüt’ten 2 yeni lezzet

Özsüt, menüsünde olmayan sürpriz tariflerle misafirlerini bekliyor. Sadece Mart ayı sonuna kadar mağazalarda yerini alan Salepli Pasta ve Vanilyalı Böğürtlenli Pasta, pasta severlerin beğenisine...

Kitchenette'nin kahvaltı menüsü yenilendi

Kitchenette’in menüsü, Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler ile yenilendi.

Barista Akademi, kahve hakkında tüm merak edilenleri aktarıyor

3. nesil kahveciliğinin yaygınlaşmasıyla birlikte birçok kişi evinde, ofisinde kendi yaptığı kaliteli kahveleri içmeyi tercih ediyor.