YEME İÇME

Seraf, özel konseptiyle yeni yıla hazırlanıyor

Anadolu mutfağının lezzetleri yılbaşında; Seraf'ta

Delimonti'den yılbaşı seçeneği

Delimonti, yılbaşı sofraları için hindi siparişi seçeneğini misafirleri ile buluşturuyor.

Ateş köfte, lezzetli köfteleri bir tabakta topladı

“Köfte salaş mekânda olur” algısını değiştiren konseptiyle misafirlerini ağırlayan Ateş Köfte, köfte severler için en sevilen köfteleri bir tabakta topladı.

Yılbaşına özel kurabiyeler Cakes&Bakes'te

Cakes&Bakes 2017'yi özel kurabiyeleri ve muffinleriyle karşılamaya hazırlanıyor.

Tavuk Dünyası'ndan, Rusya’ya ikinci şube

Yurtdışında GAGAWA markalı restoranlarıyla hizmet veren Tavuk Dünyası, Rusya Kazan Koltso AVM’de ikinci şubesini açtı.

Öğle yemeğinde ilk tercih; sandviç

Compass Group PLC'nin araştırmasına göre çalışanların yüzde 66’sı her gün mutlaka öğle yemeği için zaman ayırıyor. Avrupa’da öğle molası saatleri ortalama 37 dakika. İlk tercih edilen yemek ise...

Pesto İtaliano'da kış menüsü hazır

Mekan, kış aylarına özel yiyecek ve içecek menüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Kış geldi salep sezonu açıldı

Salep, yüzyıllardır Türkiye’nin kış içeceği olarak bir numaradaki yerini koruyor. Salep sezonu açıldı. Kış aylarının vazgeçilmez içeceği, soğuk kış günlerinde lezzetli bir içecek alternatifi...

Tadında Anadolu'ya “Yeşil Nesil Restoran” diploması

Yeşil Nesil Restoran projesiyle birlikte Tadında Anadolu restoranlarında menüler esnek hale getirildi ve aylık 13 bin porsiyon garnitürün çöpe gitmesi önlendi. Tuz, karabiber ve şekerde tek...

Şato Yemek, pazar payını artırmayı hedefliyor

Toplu yemek ve catering alanında faaliyet gösteren Şato Yemek, şubeleşme ve bayi çalışmalarına ağırlık verecek.