YEME İÇME

Ege yemekleri Uzakdoğu sofralarında

Japonya'nın 1 trilyon dolara ulaşan ithalatında Türkiye'nin payı son derece düşük. Bu ithalatın artması amacıyla Ege İhracatçı Birlikleri tarafından hayata geçirilen Turquality Projesi'nin ikinci...

İtalyan mutfağının lezzetleri Ankara'da sergilenecek

“İtalyan Yemekleri Haftası" etkinliği kapsamında Executive Chef Paola Veronese Türkiye'ye geliyor.

Yeni yıla özel kahveler

Gloria Jean’s Coffees, yeni yılda hem sıcak hem soğuk tercih edilebilecek özel lezzetleri kahve severlerin beğenisine sunuyor.

Delimonti menüsüne tapası ekledi

Anadolu’daki yerel üreticiden temin edilen en taze içerikler ile hazırlanan tapas menüsü Delimonti'de sunuluyor.

Nelipide Gurme’de köy kahvaltısı

Kahvaltı malzemeleri Ordu’nun yöresel ürünlerinden seçilerek taze olarak gelen Nelipide Gurme, Karadeniz’in doğal ortamında yetişmiş ürünlerin harmanlanmasıyla ortaya çıkan Ordu Kahvaltısı’nı...

Zuma İstanbul’da hafta sonu kahvaltısı

İstinyePark’ın markalar sokağında bulunan Zuma İstanbul, uzun pazar sohbetlerine ve hafta sonu alışveriş molası vermek isteyenlere Brunch keyfi yaşatmaya başladı.

Bolulu Hasan Usta'dan yeni lezzet

Bolulu Hasan Usta’nın menüsünde taze sütten yapılan peynir ile gerçek frambuaz, limon ve çikolatayı buluşturan Chesscakeler dikkat çekiyor.

Tavuk Dünyası hedef büyüttü

Türkiye genelinde 100’ün üzerinde şubesi bulunan Tavuk Dünyası, yeni yatırımlar ve franchise sistemi ile büyümeye devam etmeyi planlıyor.

"Zeytinyağı tüketimi artmalı"

Türkiye zeytinyağı üreticisi ülkeler içerisinde tüketimi en az olan ülke. Tüketimin artması için Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi (ZZTK), Uluslararası Zeytin Konseyi'nin (UZK) çeşitli...

İstanbul’da Gastronomi buluşması

‘Contemporary İstanbul’ ile eşzamanlı olarak 1-6 Kasım tarihleri arasında İstanbul’un fine food restoranlarında gerçekleşerek, şehrin sanatsal ve kreatif gastronomi buluşması olmaya hazırlanan...