YEME İÇME

HiltonSA'nın yeni Müdürü'ne Leröy lezzetleriyle karşılama

Ankara HiltonSA’nın yeni Genel Müdürü olarak geçtiğimiz Ağustos ayında görevine başlayan Haakon Gaarder-Larsen için, Ankara’da iş ve cemiyet dünyası ile diplomatik çevrelerden konukların katıldığı...

Gaziantep mutfağı, İstanbul'da özel bir davetle tanıtıldı

Gastronomi dalında UNESCO’nun “Yaratıcı Şehirler Ağı”na dahil edilmeye hak kazanan Gaziantep’in dünyaca ünlü mutfağı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de ev sahipliğini yaptığı...

Yenilenen kokteylleri ile “Palomar Bar ve Restorant”

Palomar Bar ve Restorant yenilenen kokteyl tarifleri ile yaz sıcaklarında, konuklarına Karaköy’ün merkezinde kaçış noktası sunuyor.

Ekim ayı Ankara'da tatlı geçecek

14-16 Ekim tarihleri arasında Bilkent Station’da düzenlenecek tatlı festivali Ankarada lezzet rüzgarı estirecek. 

The Populist’ten hafta sonuna özel ‘tütsülenmiş’ lezzetler

Hamburger, Pizetta, Chips & Guacamole gibi lezzetleri ile ön plana çıkan The Populist’in mutfak ekibi hafta sonuna özel olarak hazırlanan ‘Tütsülenmiş Kuzu Kafes’ ve ‘Tütsülenmiş Dana Kaburga’yı...

Yöreselden dünya mutfağına “maaile”

Damak tadına hitap eden her ürünün menüde bulunduğu Maaile Lokantası, mevsim sebze ve meyvelerini kullanmaya özen gösteriyor.

Beeves büyümeye devam ediyor

Sidar Budak, sadece eti değil, burger ekmeğini ve sosları da kendilerinin ürettiğini belirtiyor.

Özel menüler ile “Etna Steak”

Etna Steak Restoran, Boğaz manzarasına karşı lezzetli yemek yemenin ve eğlencenin herkesin hakkı olduğu mottosu ile özel menüler hazırladı.

Günlerce bekleyen lezzet: “Etna lokum”

Etna Steak Restoran, Şefi Kemal Kabadayı’nın 22 Gün Boyunca Özel Sosta Beklettiği Spesiyali konusunda iddialı.

Alaçatı’da “Eflatun” lezzetleri

Rustik Ege mutfağını özel meze yorumlarıyla birleştiren “Alaçatı Eflatun Restoran”, sunduğu ezzetler ile Çeşme Alaçatı’nın popüler mahallesi Hacımemiş’in lezzet durağı haline geldi. Sahibi, aynı...